Bricklayers

Aanbod

Elk bedrijf is uniek. Daarom hanteren we altijd een standaard 3-stappen aanpak om een oplossing te bieden die perfect aansluit op de situatie waarin jouw onderneming zich bevindt.

1 - Expert Call

We willen jouw uitdaging begrijpen. En waarschijnlijk wil jij ons ook eerst leren kennen voordat we een samenwerking aangaan.

Daarom starten we met een expert call om de oplossingsrichting voor jouw vraagstuk te bepalen. Tijdens deze call krijg je direct praktische tips en gratis tools waar je zelf mee aan de slag kunt. Ben je enthousiast? Dan kunnen we direct de organisatie deepdive plannen!

2 - Organisatie Deepdive

Tijdens een 1-daagse organisatie deep-dive maken we een gapanalyse tussen de huidige en gewenste staat van je organisatie.

Op basis hiervan maken we een pasklaar ontwikkelplan en geven je de tools waar je direct zelf mee aan de slag kunt.

Na afloop maak jij de keuze of je zelf verder bouwt aan je organisatie óf dat we samen het Implementatie Programma opstarten.

3 - Implementatie Programma

In het implementatie programma faciliteren wij het projectmanagement. Hiermee brengen we beweging in jouw organisatie met gegarandeerd resultaat.
Elk programma is opgebouwd uit meerdere elementen van ons Solid Core Model™. Grofweg hebben we 3 verschillende programma’s:
Download onze brochure voor meer informatie over onze programma’s en het Solid Core Model™.

Organisatie Bootcamp

Naast de inhouse Organisatie Deepdive organiseren we periodiek ook een open Organisatie Bootcamp. Tijdens deze bootcamp werk je met andere ondernemers een hele dag aan je organisatie. Wij nemen je stapsgewijs mee in het opstellen van je eigen ontwikkelplan om jouw organisatie naar het volgende niveau te tillen. Aan het einde ga je naar huis met nieuwe inzichten en tools die je direct in kunt zetten.

Interesse? Meld je alvast vrijblijvend aan en we laten je weten als de datum voor de volgende organisatie bootcamp bekend is!

Base

Voor organisaties die willen groeien

Build

Voor organisaties die méér impact willen

Become Best

Als je als organisatie continue wilt verbeteren