Bricklayers

Financial Impact

Naast het neerzetten van structuur en heldere doelen is finance een van onze extra expertises. Jullie Finance afdeling is nog groeiende. Soms hebben mensen door de groei meerdere taken onder zich gekregen waardoor bepaalde projecten blijven liggen die de efficiency van de afdeling ten goede zouden komen.
Wij benaderen Finance niet als doel op zich maar als een middel om jouw doel te bereiken. Onze finance projecten zijn er op gericht om meer grip en inzicht te krijgen zodat je tijdig bij kan sturen.
"Minne denkt mee, houdt “the bigger picture” in de gaten en ondersteunt de verschillende afdelingen in het maken van kloppende begrotingen. Ze is een goede sparring partner die beslissingen durft te nemen zowel binnen een management team als naar buiten toe met accountants en banken"
Virginia Yanquilevich
CEO Dopper
Typische finance projecten
Budgettering & Boekhouding
Het herinrichten van de budgetteringscyclus, wat gaan we komend jaar doen en hoe ziet dat er uit in de boekhouding? Het proces aan de input kant van de boekhouding sluit naadloos aan op de rapportage wensen.
Financiële Sturings Rapportages
Beter leren sturen op cashflow door het implementeren van een cash flow rapportage. Een sales rapportage die helemaal in lijn is met de aannames waarop de jaarplannen gebaseerd zijn genereert wekelijks de KPI’s waarop jullie bij kunnen sturen.
"Minne, financiële strateeg, doelgericht met oog en oor voor mens en organisatie."
Monique Piet
Co-Founder Manifesto
Business Coaching & Personal Accountants

Contact

Neem direct contact op met onze Finance expert Minne door je gegevens hieronder achter te laten.