Groei. Transformatie. Realisatie. Bricklayers Sustainable Business Builders

"Kwaliteit consultancy en project management voor iedereen bereikbaar maken. Juist voor alle organisaties die we nodig hebben voor onze gezonde toekomst"

Stijn Wever, Oprichter & Eigenaar Bricklayers

Onze belangrijkste drijfveer? Een bijdrage leveren aan de wereld door te doen waar we goed in zijn: getting things done!

Bestaande organisaties optimaliseren & transformeren richting een duurzame bedrijfsvoering. Een bedrijfsvoering waarin winstgevendheid niet de boventoon voert, maar waarin de profit in balans is met people & planet.  Maar ook duurzame initiatieven faciliteren in een duurzame groei, waarmee ze versneld impact kunnen maken zonder ten onder te gaan aan het eigen succes.


In 2018 is Stijn als medeoprichter gestart met Bricklayers, na jaren gewerkt te hebben in diverse rollen als consultant, project manager en operationeel manager. Door opgedane ervaring binnen (internationale) corporates en met het opzetten van nieuwe business units, weet Stijn wat er nodig is om processen te optimaliseren, een organisatie te transformeren of een organisatie succesvol te laten groeien. Daarbij heeft hij één belangrijke eigenschap: hij geeft niet op voordat hij het gewenste resultaat heeft bereikt.


Deze eigenschap zit ook verweven in het DNA van Bricklayers. En die eigenschap combineren we met inhoudelijke kennis van operational excellence en change management, een flinke dosis ervaring en de juiste persoonlijke vaardigheden om mensen in beweging te krijgen. Een bewezen formule waarmee we organisatie duurzaam maken.


Bricklayers

Sustainable Business Builders

Interessant? Plan nu een geheel vrijblijvende kennismaking!

"Leuke en praktische workshops die ons direct verder helpen om het maximale uit onze mensen te halen"


Frederique van Randwijk

HR Manager Qwic

"The collaborative approach with the project team created commitment, significant sustainable results and new energy in the team.“


Alex Markusse

Supply Chain Manager Veco Precision

"Met Bricklayers hebben wij de basis gelegd om onze nieuwe fabriek op +100% van de ontwerp capaciteit te laten draaien"


Bas Jürgens

COO Protix

"Thanks to the program we have better data-driven insights for decision making, which improved our service performance to +95%“


Bart Deserranno - European Service Manager Mitsubishi Chemicals Advanced Materials