Bricklayers

Implementatiekracht als motor voor resultaat!

Een bedrijf met een missie kan pas écht impact maken met een gezonde organisatie. In een vroeg stadium een solide basis leggen is hiervoor essentieel. Wij zien dat veel initiatieven, gericht op professionalisering en groei, implementatiekracht missen. Dure programma’s, waarvan de werkelijke impact tegenvalt. Dat kan anders! Met onze kwalitatieve en betaalbare modules. We betrekken het hele bedrijf en gaan met jullie allemaal aan de gang! Versnelling en duurzame resultaten komen niet van bovenaf maar met de juiste tools en begeleiding zorgt je eigen organisatie daar zelf voor!
Kwaliteit

Diverse achtergronden en jarenlange ervaring in o.a. techniek, food, productie en logistiek. Altijd de juiste persoon voor jouw vraagstuk

Implementatiekracht

We spreken de taal van het hele bedrijf. Van directie tot medewerker. Zo weten wij strategische doelen om te zetten naar executie

Toegankelijkheid

Down-to-earth en hands-on. Geen moeilijk jargon maar een praktische oplossing voor jouw uitdaging met maximaal resultaat

Flexibiliteit

Door ons uitgebreide netwerk van partners en zelfstandigen kunnen wij altijd snel inspelen op jouw behoeften

Onze Experts

Bricklayers als perfect bouwteam. Allemaal met onze voeten in de klei gestaan, bij grote en kleine bedrijven, naast de kraan-machinist en de CEO. Pragmatisch, analytisch en mensgericht. Humor als tweede natuur.
Creatieve natuurkundige

Philia Lijdsman

Creatieve natuurkundige

Ik houd niet van hokjes. Het knelt, voelt ongemakkelijk, en het leven wordt zo saai als je altijd maar in hetzelfde hokje zit. Ik denk graag in oplossingen in plaats van problemen, In mogelijkheden in plaats van obstakels. In en-en in plaats van of-of.
Doelgerichte ingenieur

Stijn Wever

Doelgerichte ingenieur

Complexe vraagstukken vertalen naar eenvoudige en eenduidige oplossingen. Gestructureerd, analytisch en praktisch. “Stijn stopt niet voordat hij het gewenste resultaat heeft” is misschien wel de beste manier om mij te omschrijven.
Strategische financial

Minne Staverman

Strategische financial

Altijd tot de kern. De combinatie van analyse en intuïtie zorgt dat ik er van houd de diepte in te gaan. Niets hoort en alles is mogelijk. Ken jezelf en kies je pad dat daarbij hoort zonder je iets van anderen aan te trekken.

Jobs

Samenwerking vergroot diversiteit. En daarom zoeken wij altijd naar mogelijkheden om krachten te bundelen. Om elkaar te versterken. Om meer waarde voor onze klanten te creëren.
Wil jij je aansluiten bij ons team? Of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met ons op .