Bricklayers

Onze programma's

Voeg meerdere modules samen tot een uniek programma dat voorziet in de behoeften van jullie bedrijf. Combineer je 4 of meer modules? Dan krijg je 10% korting op de totale prijs!
Doe onze gratis quick scan om te zien welke modules voor jouw situatie het meest waardevol zijn.

Organisatie canvas

Met onze organisatie canvas helpen we jou om het meest geschikte programma samen te stellen. We doen een deep-dive in jouw bedrijf en maken op basis hiervan een tailor-made programma voor een vaste prijs van €2.195 per maand. Zodat jij weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.
Vraag nu hieronder onze organisatie canvas aan. Bij start van een programma (minimaal 6 maanden) krijg je deze gratis.
Organisatie canvas
Een datagedreven deep-dive in jouw bedrijf om jouw ontwikkelpotentieel vast te stellen
Een datagedreven deep-dive in jouw organisatie om exact te bepalen wat het ontwikkelpotentieel is van jouw bedrijf. We halen het net op bij alle medewerkers, waardoor er een breed gedragen beeld ontstaat. Daarnaast analyseren wij op de belangrijkste graadmeters van een toekomstbestendige business.
Voor wie?
Voor ondernemers die écht aan de slag willen met hun bedrijf en hiervoor het beste tailor-made programma willen hebben.
Wat?
Perfect als introductie op een programma. Door te starten met onze organisatie canvas neem je direct je hele organisatie mee in de ontwikkeling van jouw organisatie. Naast waardevolle inzichten voor jou waar de focus op moet komen te liggen, realiseer je draagvlak en enthousiasme om samen aan de slag te gaan.
Prijs
€995,-