Bricklayers

Quick Scan

Krijg in 10 minuten direct inzicht in het belangrijkste ontwikkelpunt van jouw bedrijf. Op verzoek sturen we je ook nog een gedetailleerd rapport met al jouw verbeterkansen.
Wil je liever je volledige organisatie doorlichten? Vraag dan hieronder onze organisatie canvas aan en we stellen op basis van een deep-dive in jouw bedrijf het ideale programma samen. Start je een programma voor minimaal 6 maanden? Dan krijg je de organisatie canvas gratis!
Organisatie Canvas
Een datagedreven deep-dive in jouw bedrijf om jouw ontwikkelpotentieel vast te stellen
Een datagedreven deep-dive in jouw organisatie om exact te bepalen wat het ontwikkelpotentieel is van jouw bedrijf. We halen het net op bij alle medewerkers, waardoor er een breed gedragen beeld ontstaat. Daarnaast analyseren wij op de belangrijkste graadmeters van een toekomstbestendige business.
Voor wie?
Voor ondernemers die écht aan de slag willen met hun bedrijf en hiervoor het beste tailor-made programma willen hebben.
Wat?
Perfect als introductie op een programma. Door te starten met de organisatie canvas neem je direct je hele organisatie mee in de ontwikkeling van jouw organisatie. Naast waardevolle inzichten voor jou waar de focus op moet komen te liggen, realiseer je draagvlak en enthousiasme om samen aan de slag te gaan.
Prijs
€995,-