Bricklayers

Solid Core Model

Het Solid Core model. De perfecte combinatie tussen theorie en praktijk. Gevalideerde modellen, geperfectioneerd door jarenlange feedback van onze klanten. Inhoudelijk maar praktisch. Geen gebakken lucht, maar direct toepasbare en waardevolle oplossingen.
Investeer alleen in datgene wat je echt nodig hebt. Start met een enkele module of combineer voor een grondigere aanpak op een of meerdere gebieden. Klik op onderstaande bouwstenen om eeen gedetaillerd overzicht te krijgen van ons aanbod per bouwsteen.
Wil je meer inzicht in het ontwikkelpotentieel van jouw bedrijf? Doe onze gratis quick scan en ontdek direct hoe solide jouw basis is en welke modules het meest waardevol zijn voor jouw bedrijf. Of vraag de volledige organisatie canvas aan en we stellen op basis van een deep-dive in jouw bedrijf het ideale programma samen.
Eenheid
Een gedreven team dat positief samenwerkt
Focus
Werk aan de juiste prio’s in lijn met de doelen
Effectiviteit
Zet het team optimaal in op hun kwaliteiten
Snelheid
Iedereen in actie met de juiste focus
Controle
Pro-actief bijsturen op de juiste momenten
Cash
Juiste beslissingen op basis van financiële impact
Organisatie canvas
Een datagedreven deep-dive in jouw bedrijf om jouw ontwikkelpotentieel vast te stellen
Een datagedreven deep-dive in jouw organisatie om exact te bepalen wat het ontwikkelpotentieel is van jouw bedrijf. We halen het net op bij alle medewerkers, waardoor er een breed gedragen beeld ontstaat. Daarnaast analyseren wij op de belangrijkste graadmeters van een toekomstbestendige business.
Voor wie?
Voor ondernemers die écht aan de slag willen met hun bedrijf en hiervoor het beste tailor-made programma willen hebben.
Wat?
Perfect als introductie op een programma. Door te starten met onze organisatie canvas neem je direct je hele organisatie mee in de ontwikkeling van jouw organisatie. Naast waardevolle inzichten voor jou waar de focus op moet komen te liggen, realiseer je draagvlak en enthousiasme om samen aan de slag te gaan.
Prijs
€995,-