Bricklayers

Goals

Focus. Iedereen werkt aan de juiste prioriteiten in lijn met de bedrijfsdoelstellingen
Je bent op een punt gekomen dat stroomlijnen en afstemmen niet meer vanzelf gaat. Er hebben teveel zaken aandacht nodig. In de goals bouwsteen is alles er op ingericht om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Eenduidig maar niet top down. Focus op datgene wat er daadwerkelijk gedaan moet worden.
Voor onze modules maken we gebruik van workshops (online en/of in persoon), coaching, tools & templates. Doe onze gratis quick scan om te kijken waar de grootste aandacht nodig is binnen jouw bedrijf of vraag direct meer informatie aan als je al weet wat je nodig hebt. Binnen de bouwsteen goals kan je de volgende modules volgen of combineren
Concretiseer je missie
Vertaal je missie naar concrete jaarplannen om aan te werken
Je kan nog z’n mooie missie hebben maar als de missie niet is omgezet in concrete jaarplannen gaat de missie nooit volbracht worden. Het is noodzakelijk om op een gestructureerde manier uit te denken waar je over 3 jaar wil staan en welke stappen je dan volgend jaar moet gaan zetten. Concretiseer en formuleer een pakkend 3-jarendoel. Krijg zicht op de risico’s en kansen en prioriteer. Bepaal welke stappen er volgend jaar gezet worden. En nog belangrijker, bepaal ook welke stappen er niet gezet gaan worden. Na deze workshop hebben jullie een lijst van strategieën voor het komende jaar en een lonkend jaardoel dat je met je team kan delen.
Voor wie?
Voor founders en manager die zichzelf soms op ad hoc ideeen betrappen of die het lastig vinden om hun team aan de gang te krijgen voor hun dromen. Soms vraag je je af of iedereen in je team wel aan de juiste dingen werkt.
Wat?
Willen jullie helemaal klaar zijn voor executie? Vul deze workshop dan aan met de workshops verrijk je strategie en persoonlijk actieplan uit de bouwsteen “goals”.
Prijs
Vanaf €295,- per deelnemer
Kwantificeer je strategie
Stel prioriteiten op basis van impact
De plannen voor volgend jaar zijn gemaakt. Zonder cijfermatige onderbouwing weet je alleen niet of ze haalbaar zijn en kan je niet meten of jullie nog wel op de goeie weg zitten. De benodigde acties verschillen nogal of je 10% of 50% groei wilt realiseren. Stel je wilt verdubbelen in omzet, in welke landen en kanalen doe je dat dan? En waar zit de ruimte, wat was de groei afgelopen jaar? Reken je plannen door en kwantificeer overal waar mogelijk. Kijk naar je sales cijfers, je ziekte verzuim , je efficiency. 
Voor wie?
Voor founders en manager die het lastig vinden om dit onderdeel aan te pakken. Het is niet je eerste natuur om in de analyse te duiken. Voor als je de input af wilt stemmen op het gewenste effect.
Wat?
Wil je je begroting helemaal doortimmeren? Vul deze workshop dan aan met de workshop begroot je plannen  uit de cash module.
Prijs
Vanaf €195,- per deelnemer
Verrijk je strategie
Betrek je team om je plannen aan te scherpen én creëer draagvlak
Betrek je team tijdig in je plannen om weerstand te voorkomen. Daarnaast kan juist je team ervoor zorgen dat de stappen aangevuld worden vanuit een breder perspectief.  Op je eigen bevlogen manier. Je team snapt de waarom achter de plannen en de noodzaak om in actie te komen. Ze vullen de al bedachte strategieën aan vanuit hun visie en rol waardoor jullie zeker zijn dat je niets over het hoofd ziet.
Voor wie?
Voor jou en het team, om zo snel mogelijk in actie te kunnen komen na het afronden van jullie plannen. Voor organisaties waar de waarom en de hoe wel duidelijk is, maar nog niet geland is in de organisatie. De activiteiten van alle werknemers sluiten niet aan bij de prioriteiten van het jaar.
Wat?
Een heel goed vervolg op concretiseer je missie ! Wil je het team helemaal klaar voor actie hebben? Vul deze workshop dan aan met de workshop persoonlijk acfieplan  uit de doelen module.
Prijs
Vanaf €595,-
Maak plannen
Vertaal je strategieën naar een concreet jaarplan
Je hebt een pakkend 3- of 5-jaren doel. Je weet precies waar je heen wil. Waarschijnlijk heb je al een mooie visual die jou en het team de richting wijst. Maar wat betekent dat voor volgend jaar? Wat ga je dan doen om dichter bij dat doel te komen en wat vooral niet?
Door middel van een visuele prioritering bepaal jij welke strategien naar jullie meerjarendoel gaan leiden en met onze tools bepaal je wat daarvan komend jaar gedaan gaat worden.  Je ziet de rode lijn en aan het einde van deze workshop heb je een  overkoepelend doel voor komend jaar en ook de strategien die daar bij horen. Hierna kan je dit gaan delen met je team. Concreet en helder.
Voor wie?
Voor jou om het team zo snel mogelijk in actie te krijgen.
Voor organisaties waar een mooi meerjarenplan ligt maar de korte termijn doelen niet voor iedereen helder zijn.
Wat?
Een heel goed vervolg op concretiseer je missie! Wil je het team helemaal klaar voor actie hebben? Vul deze workshop dan aan met de module persoonlijk actieplan uit de bouwsteen “goals”.
Prijs
Vanaf €595,-
Persoonlijk actieplan
Iedereen autonoom aan de slag: vertaal je jaarplan naar persoonlijke actieplannen
Mensen houden van autonomie. Een werknemer is op zijn best als hij zelf zijn agenda kan bepalen, maar ook de toegevoegde waarde van zijn inspanningen weet. Als mensen niet weten waarom ze iets moeten doen en dat ook ad hoc moeten opleveren raken ze niet gemotiveerder. Van de zin ”doe maar gewoon wat ik zeg” is niemand ooit beter gaan presteren.
Zorg dat het team een persoonlijk actie plan heeft. Een actieplan dat precies aansluit bij de jaardoelen en gebaseerd is op de geformuleerde strategieën. En plan waarmee ze zelfstandig kunnen opereren, hun eigen planning kunnen bepalen, thuis of op kantoor, op hun best.
Voor wie?
Voor jou en het team, voor iedereen die focus wil houden en zich niet wil laten afleiden door de day to day business.
Wat?
Een perfecte aanvulling op de overige doelen modules. Maar ook opvolging aan jullie plannen geven is essentieel. Vul deze workshop aan met de workshop overlegritme  om die opvolging optimaal in te richten. Kijk ook eens bij het Solid Core programma, waarbij deze module als onderdeel aan bod komt.
Prijs
Vanaf €1.195,-