Bricklayers

Grip

Controle. Een betrouwbare daily business. Pro-actief bijsturen op de juiste momenten.
Afstand nemen van de dagelijkse uitvoer, zonder de controle hierover te verliezen. Een betrouwbare executie, zodat jij je kunt richten op de ontwikkeling van jouw bedrijf. Terwijl je interne organisatie efficiënt blijft werken en de kwaliteit voor je klant onverminderd goed blijft.
Voor onze modules maken we gebruik van workshops (online en/of in persoon), coaching, tools & templates. Doe onze gratis quick scan om te kijken waar de grootste aandacht nodig is binnen jouw bedrijf of vraag direct meer informatie aan als je al weet wat je nodig hebt. Binnen de bouwsteen grip kan je de volgende modules volgen of combineren
Stuurinformatie
Datagedreven inzicht in jouw performance én verbeterpotentieel
Weet jij elk moment van de dag hoe goed jouw daily business ervoor staat? Wat er goed gaat en wat er beter moet? De juiste “key performance indicators” kunnen je hierbij helpen. Op basis van data blijf je zicht houden op je prestaties en krijg je de juiste informatie waar je verbeterpotentieel ligt.
In deze workshop bepalen we voor jouw 5-7 belangrijkste werkprocessen de belangrijkste KPI’s op kosten, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van jouw dienst/product aan je klant.
Voor wie?
Bedrijven die te weinig controle hebben over hun prestaties en die meer gebruik willen maken van de data die aanwezig is binnen hun organisatie om de dagelijkse uitvoer sneller, beter en goedkoper te doen.
Wat?
Perfect als losstaande module. Als vervolgmodules zijn interessant: werkafspraken, verbeter met data en overlegroutine
Prijs
Vanaf €1.195,-
Werkafspraken
Snelheid en flexibiliteit door eenduidigheid
Vastleggen hoe informatie wordt overgedragen, hoe processen lopen en op elkaar afgestemd zijn zorgt voor focus, eenduidigheid, kwaliteit en snelheid. Facturen blijven niet meer onnodig lang op de plank liggen. Klantvragen stromen snel door de organisatie heen. Creëer de structuur op die gebieden waar je merkt dat het begint te knellen. Op een praktische manier, zonder te veranderen in een bureaucratisch monster.
Voor wie?
Organisaties die merken dat processen inefficient worden. Uitkomst afhankelijk wordt van de persoon die het doet. Er steeds vaker herstelwerk, dubbel werk, of vergeten werk voorkomt.
Wat?
Als losstaande module maar ook de essentiële eerste stap voor een optimalisatie traject.
Prijs
In overleg
Verbeter met data
Krijg inzicht in wat er beter kan en stuur je dagelijkse uitvoer pro-actief aan
Key Performance Indicators zijn de eerste stap om jou het inzicht te geven waar je verbeterpotentieel ligt. Helaas hebben ze een beperking: pas achteraf zie je hoe goed je prestaties geweest zijn. Je bent te laat om bij te sturen en je moet achteraf gaan ontdekken wat er mis is gegaan.
Leer hoe je de juiste “leading” performance metrics neerzet, zodat je niet alleen leert wat je moet verbeteren, maar ook vooraf kunt bijsturen om je gewenste prestaties te realiseren.
Voor wie?
Voor bedrijven die meer gebruik willen maken van de data die aanwezig is binnen hun organisatie om de dagelijkse uitvoer sneller, beter en goedkoper te doen.
Wat?
Een uitstekende opvolging op de module stuurinformatie. Onderdeel van de module optimalisatie.
Prijs
Vanaf €1.195,-
Communicatiestromen
Information is key
‘Ja maar dat hadden we toch besproken’? ‘Dat had ik vorige week nog tegen je gezegd’.
Informatie of gemaakte afspraken lijken soms wel op die ene sok die altijd mysterieus verdwijnt in de wasmachine. Informatie die niet op eenduidige manier overgebracht wordt. Informatie die niet op het juiste moment bij de juiste personen beschikbaar is. Een van de grootste oorzaken voor (dure) fouten, frustratie en tijdsverlies.
In deze workshop ontwerp en implementeer je een plan waarin de huidige middelen zo goed mogelijk worden inzet om informatie zo efficient mogelijk door je organisatie te laten stromen.
Voor wie?
Bedrijven die merken dat essentiele informatie verloren gaat. Met als resultaat tijd en kwaliteitsverlies, alsmede onnodige frustratie.
Wat?
Naast losstaande module ook heel goed te combineren met overlegritme of werkafspraken.
Prijs
Vanaf €1.195,-
Optimalisatie
Voor als iets beter, sneller, slimmer of goedkoper moet
Klanten die te lang op hun product moet wachten. Facturen die te lang blijven liggen. Je weet dat het sneller, beter of goedkoper kan. Om dit op een blijvende manier te doen moet je niet naar symptoom bestrijding kijken, maar tot de oorzaak komen en die wegnemen.
Dit doen we door gevoel te gaan onderbouwen met feiten, met data. Inzichtelijk krijgen wat het daadwerkelijke probleem is en afspreken wat de gewenste situatie is. Samen vervolgens een roadmap ontwerpen en die implementeren om daar te komen waar jullie heen willen.
Voor wie?
Organisaties die voor een specifiek proces een oplossing zoeken. Die het beter, sneller, slimmer of goedkoper willen hebben.
Wat?
Prijs
In overleg