Bricklayers

Roles

Effectiviteit. Je zet het team optimaal in, gebruikmakend van hun kwaliteiten
Laat niks liggen en voorkom dubbel werk. Zet mensen in op basis van zowel hun professionale als persoonlijke kwaliteiten. De juiste persoon op de juiste plek zorgt voor effectiviteit, focus en snelheid. Daarnaast zorgt duidelijkheid en inspraak in verantwoordelijkheden voor verhoogd werkgeluk en productiviteit.
Voor onze modules maken we gebruik van workshops (online en/of in persoon), coaching, tools & templates. Doe onze gratis quick scan om te kijken waar de grootste aandacht nodig is binnen jouw bedrijf of vraag direct meer informatie aan als je al weet wat je nodig hebt. Binnen de bouwsteen roles kan je de volgende modules volgen of combineren
Formele rollen & verantwoordelijkheden
Verantwoordelijkheid krijgen en nemen
Pas als helder is waar iemand verantwoordelijk voor is kan zal hij die verantwoordelijkheid nemen. Bij de start van je bedrijf  moet er met weinig mensen veel werk gedaan worden. In een uur wissel je van finance naar sales naar operations. Er komt een moment dat dit niet meer nodig is. Je organisatie groeit, er is een verdeling ontstaan. Maar hoe duidelijk is die verdeling? En hoe logisch is hij eigenlijk? In deze module creëeren we overzicht van taken en processen. Op basis van kennis, kunde en voorkeuren worden de rollen binnen het bedrijf  optimaal verdeeld en vastgelegd.
Voor wie?
Groeiende bedrijven die het punt bereikt hebben dat taken verdeeld kunnen worden naar duidelijke rollen.
Wat?
Perfect als losstaande module. Essentieel voor het optimaal inzetten van het persoonlijke actieplan.
Prijs
Vanaf €795,-
Informele rollen & verantwoordelijkheden
Persoonlijke kracht op de werkvloer
Een teamstructuur bestaat uit meer dan alleen de formele rol en taakverdeling. Maar net zo belangrijk zijn de informele rollen. Wie bewaakt de structuur of juist de onderlinge harmonie? Vanuit ieder zijn denk en werkvoorkeuren heeft ieder een persoonlijke kracht die je kan inzetten om nog meer uit het team te halen. Daarnaast heeft iedereen persoonlijke kwaliteiten die niet altijd aan bod komen in zijn rol maar wel energie op de vloer kunnen brengen. Roep een Chief of Parties in het leven of een Chief Vergaderingen.  Geef mensen in vergaderingen of brainstorms de juiste rol. Jullie werkplezier naar een next level met een team dat ook op de werkvloer energie haalt uit persoonlijke krachten die niet altijd functie gerelateerd zijn.
Voor wie?
Elk bedrijf dat optimaal gebruik wil maken van zijn team en er de energie uit willen halen die er in zit.
Wat?
Perfect als losstaande module. Ook geschikt als teambuilding. Zelf beleven we onzettend veel plezier aan deze module. Het is de kers op de taart van de rollen.
Prijs
Vanaf €595,-
Persoonlijk actieplan
Iedereen autonoom aan de slag: vertaal je jaarplan naar persoonlijke actieplannen
Mensen houden van autonomie. Een werknemer is op zijn best als hij zelf zijn agenda kan bepalen, maar ook de toegevoegde waarde van zijn inspanningen weet. Als mensen niet weten waarom ze iets moeten doen en dat ook ad hoc moeten opleveren raken ze niet gemotiveerder. Van de zin ”doe maar gewoon wat ik zeg” is niemand ooit beter gaan presteren.
Zorg dat het team een persoonlijk actie plan heeft. Een actieplan dat precies aansluit bij de jaardoelen en gebaseerd is op de geformuleerde strategieën. En plan waarmee ze zelfstandig kunnen opereren, hun eigen planning kunnen bepalen, thuis of op kantoor, op hun best.
Voor wie?
Voor jou en het team, voor iedereen die focus wil houden en zich niet wil laten afleiden door de day to day business.
Wat?
Een perfecte aanvulling op de overige doelen modules. Maar ook opvolging aan jullie plannen geven is essentieel. Vul deze workshop aan met de workshop overlegritme  om die opvolging optimaal in te richten. Kijk ook eens bij het Solid Core programma, waarbij deze module als onderdeel aan bod komt.
Prijs
Vanaf €1.195,-