Bricklayers

Onze missie

Een bedrijf met een missie kan pas écht impact maken met een gezonde organisatie. In een vroeg stadium een solide basis leggen is hiervoor essentieel.
Wij zien dat veel initiatieven, gericht op professionalisering en groei, implementatiekracht missen. Dure programma’s, waarvan de werkelijke impact soms niet eens bekend is.
Dat kan anders! Met kwalitatieve, betaalbare modules voor datgene wat jíj nodig hebt. Waarbij we jou begeleiden in de implementatie. Zodat je versneld de resultaten behaalt die jij voor ogen hebt.

Implementatiekracht is de motor voor resultaat!

Ons team

Bricklayers als perfect bouwteam. Allemaal met onze voeten in de klei gestaan, bij grote en kleine bedrijven, naast de kraanmachinist en de CEO. pragmatisch, analytisch en mensgericht. Humor als tweede natuur.
Specialisten op het gebied van proces, team en finance. Voor onze diensten vragen we niet de hoofdprijs. Energie krijgen we van het analyseren en structureren. Samen met jullie de juiste puzzelstukken leggen.
Met een passie voor bedrijven met een missie willen we ons steentje bijdragen aan de wereld van morgen.
Creatieve natuurkundige

Philia Lijdsman

Creatieve natuurkundige

Ik houd niet van hokjes. Het knelt, voelt ongemakkelijk, en het leven wordt zo saai als je altijd maar in hetzelfde hokje zit. Ik denk graag in oplossingen in plaats van problemen, In mogelijkheden in plaats van obstakels. In en-en in plaats van of-of.
Philia heeft haar MSc in Technische Natuurkunde aan de TU Delft gehaald, waarna ze bji Unilever in de operatie aan de slag ging en “baas van de pindakaas” werd. Vervolgens heeft ze bij SHV meerdere commerciele en general management rollen vervuld voor Mammoet en ERIKS in Singapore, Houston en Nederland, waarna ze mede oprichter van Bricklayers werd.


Doelgerichte ingenieur

Stijn Wever

Doelgerichte ingenieur

Complexe vraagstukken vertalen naar eenvoudige en eenduidige oplossingen. Gestructureerd, analytisch en praktisch. “Stijn stopt niet voordat hij het gewenste resultaat heeft” is misschien wel de beste manier om mij te omschrijven.
Na zijn studie Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft is Stijn gaan werken bij TNT/PostNL. Als project manager en Lean Six Sigma Black Belt verbeterde hij processen vanaf de zijlijn. En als Operations Manager stond hij ook zelf “met de poten in de klei”. Met zijn ervaring bij R&G Global Consultants heeft hij nu een tas vol met bagage om bedrijven van morgen de volgende stap te laten zetten.
Strategische financial

Minne Staverman

Strategische financial

Altijd tot de kern. De combinatie van analyse en intuïtie zorgt dat ik er van houd de diepte in te gaan. Niets hoort en alles is mogelijk. Ken jezelf en kies je pad dat daarbij hoort zonder je iets van anderen aan te trekken.
Minne heeft haar natuurlijke aanleg voor cijfers altijd in de praktijk gebracht bij bedrijven met een creatieve kern. MTV Networks, NL Film en Dopper. Bedrijven die iets moois creëren of die mee bouwen aan een duurzamere wereld. Bij Dopper zette Minne samen met het MT de volgende stap naar helderheid en professionalisering. Daar maakt ze nu haar werk van. Bij Bricklayers.


Onze partners

Samenwerking vergroot diversiteit. En daarom zoeken wij altijd naar mogelijkheden om krachten te bundelen. Om elkaar te versterken. Om meer waarde voor onze klanten te creëren.
Wil jij je aansluiten bij ons team? Of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Neem contact met ons op!